Nachtdistributie

De juiste onderdelen in huis, nog voor de werkdag begint

header-nachtdistributie.png
PaperExpress

Nachtdistributie

Snel, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam! Het is meer dan 25 jaar geleden dat Parts Express is gestart met nachtdistributie in de Benelux en inmiddels niet meer weg te denken is in de diverse sectoren.

Onze nachtdistributie is ideaal voor snelle beschikbaarheid van onderdelen binnen bijvoorbeeld de Automotive- Agri- Truck- en Busbranche, maar zeker ook voor de elektrotechnische en installatiebranche. Met name nu leversnelheid belangrijker wordt en de congestie toeneemt, biedt het ’s nachts bevoorraden van bedrijven en servicebussen nieuwe kansen om processen efficiënter in te richten. Er is minder voorraad nodig, goederen zijn eerder binnen, maar ook draagt nachtdistributie bij aan minder files.

Om onze snelle service te garanderen, vandaag besteld, vannacht in huis, morgenochtend direct aan de slag, hanteren wij de volgende aanlevertijden (Aflevering ook in de nacht van vrijdag op zaterdag):

Verzenden binnen Nederland ?
Als uw bestellingen voor 23:00* uur in Vianen zijn, leveren wij ze tussen 00:00 en 08:00 uur af op de Nederlandse bestemming.

Verzenden vanuit Nederland naar België ?
Zorg dat uw goederen voor 20:00* uur in Vianen zijn. Wij leveren ze tussen 00:00 en 08.00 uur af op de Belgische bestemming.

Verzenden binnen België ?
Als uw bestellingen voor 23:00* uur in Machelen zijn, leveren wij ze tussen 00:00 en 08:00 uur af op de Belgische bestemming.

Verzenden vanuit België naar Nederland ?
Als uw bestellingen voor 20:00* uur in Machelen zijn, leveren wij ze tussen 00:00 en 08:00 uur af op de Nederlandse bestemming.

*Afhankelijk van de hoeveelheid zendingen.

Overige diensten

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...