Waarom Paper Express?

In 2010 zijn de oud-medewerkers van Paper Logistics, gestart met Paper Express, een transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van producten in de grafische industrie. Ondanks dat het aantal drukkerij fors was gedaald (ten opzichte van de tijd dat Paper Logistics bestond) en de markt behoorlijk veranderd was, sloeg dit goed aan. De behoefte aan betrouwbare logistieke dienstverlening met ‘verstand van papier vervoer’ bleek toch groot.
Drukkerijen staan onder druk om snel te produceren, maar kunnen moeilijk alle papiersoorten en andere producten op voorraad houden en zijn dus afhankelijk van snelle en betrouwbare leveringen van leveranciers.

Een van de nieuwe mogelijkheden die Paper Express in de markt introduceert is Nachtleveringen aan drukkerijen, hierdoor kunnen toeleveranciers van papier, inkt, rubberdoeken enz. de producten in de nacht al bij hun klanten (Drukkerijen) bezorgen. Paper Express beschikt dan over de sleutel van het magazijn van de drukkerij en kan zelfstandig goederen ‘s-nachts tussen 00:00 uur en 08:00 uur leveren

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...